contact  medewerkers
 

Waardevol leven & Zinvol werk

Wij zijn er voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg vragen.

Zuidwester zoekt flexmedewerkers in de regio Zeeland

Heb jij hart voor zorg en interesse in een uitdagende en flexibele baan?
Kom naar onze speeddate op dinsdag 16  mei 2017

Zuidwester ondersteunt kwetsbare burgers om het maximale uit het dagelijks leven te halen. Dit doen wij vanuit de missie: waardevol leven, zinvol werk. Samen met de cliënt en diens netwerk onderzoeken we de ondersteuningsvraag en stemmen daar onze ondersteuning op af. Deze samenwerking noemen wij: werken vanuit de driehoek ‘cliënt, netwerk en professional’.

Hart voor zorg, flexibel, goede sociale vaardigheden en affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Als jij beschikt over deze eigenschappen zijn wij opzoek naar jou voor onze flexpool in de regio Zeeland.

Flexibel en uitdagend
Zuidwester heeft in de regio Zeeland verschillende woningen in Goes. We zoeken naar medewerkers die op afroep flexibel beschikbaar zijn. De verschillende ondersteuningsvragen en aandachtspunten op de woningen maken werken in de flexpool uitdagend en divers. Zuidwester biedt daarnaast, waar nodig, scholing om de juiste begeleiding en ondersteuning te kunnen bieden. Als flexmedewerker krijg je en 0-urencontract aangeboden, vaak is dit een opstap naar vaste uren. De functie is ingedeeld in FWG30, CAO gehandicaptenzorg.

De speeddate
Op 16 mei krijgt iedereen de kans om vrijblijvend kennis te maken met Zuidwester en onze professionals tijdens onze Speeddate. Je bent welkom vanaf 15.30 uur tot 18.30 uur. Tijdens de speeddate kun je je CV afgeven en in gesprek gaan met onze cliënten en medewerkers.

Datum:           dinsdag 16 mei 2017
Tijd:                 15.30 uur tot 18.30 uur
Adres:            Rommerswalestraat 1, Goes

Bekijk hier de gedetailleerde functieomschrijving.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lenny Tiber, zorgmanager, tel. 0611400287