Home Zuidwester Netwerkloop

Zuidwester Netwerkloop

28/07/2015

Zuidwester organiseert in samenwerking met de gemeente Goeree-Overflakkee op zaterdag 5 september 2015 de Zuidwester Netwerkloop op het terrein Hernesseroord in Middelharnis.

We organiseren dit evenement met als doel om te laten zien hoe leuk het is om met elkaar in beweging te zijn en hoe eenvoudig en belangrijk het is dat mensen met en zonder een beperking elkaar ontmoeten. Daarom mag iedereen meedoen aan dit evenement. Daarnaast willen we laten zien dat het terrein Hernesseroord volop in ontwikkeling is tot een verbindende plek waar altijd wel iets te beleven is en waar iedereen welkom is.

Wat is de Zuidwester Netwerkloop?
De Zuidwester Netwerkloop bestaat uit drie afstanden hardlopen (2,5km, 6km en 12km) en een wandeltocht van 2,5km die voor cliënten in rolstoel, kinderen en niet hardlopers bedoeld is. Op diezelfde dag wordt ook onze nieuwe dagbestedingslocatie ‘Het Dok’ op het terrein Hernesseroord officieel en op feestelijke wijze geopend.

Meer informatie en inschrijven
Op de website www.netwerkloop.nl vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. Deelname is gratis! Er kunnen maximaal 500 deelnemers meedoen.