Home Zuidwester heeft nieuwe Raad van Bestuur

Zuidwester heeft nieuwe Raad van Bestuur

09/12/2013

Middelharnis - De heer drs. J.W.A. (Hans) Waardenburg MSM en mevrouw drs. N. (Natasja) Baroch-Ammerlaan RA zullen per 1 maart 2014 samen de nieuwe tweehoofdige Raad van Bestuur van Stichting Zuidwester gaan vormen.

Na het vertrek van bestuursvoorzitter Luc Kenter per 1 oktober 2013 en de nog altijd openstaande vacature van lid Raad van Bestuur, is de organisatie verheugd dat beide posities op deze wijze kunnen worden ingevuld. Natasja Baroch werkt op dit moment al bij Zuidwester als directeur bedrijfsondersteuning en maakt deel uit van het tijdelijke waarnemingsteam dat door de Raad van Toezicht werd aangesteld ten tijde van de sollicitatieprocedure. Hans Waardenburg werkt als bestuursvoorzitter bij Middin, een organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan ouderen en mensen met een beperking.

 

“Met de komst van beide bestuurders gaat Zuidwester, samen met alle cliënten, hun verwanten, de medewerkers en vrijwilligers, een bestendige toekomst tegemoet die vanuit kennis en kunde klaar is voor alle veranderingen die in het zorgstelsel optreden. Wij zien uit naar een prettige samenwerking,” aldus Thijs Bierens, voorzitter Raad van Toezicht van Zuidwester.