Home Zuidwester Doe Dag groot succes

Zuidwester Doe Dag groot succes

02/10/2013

Op dinsdag 1 oktober jongstleden heeft een groot aantal medewerkers van de ondersteunende diensten/staf van Zuidwester de handen uit de mouwen gestoken om tijdens de eerste Zuidwester Doe Dag helpende handen in de zorg te bieden.

Hierbij ging het met name om klussen die zelden of niet door de medewerkers gerealiseerd kunnen worden, omdat er simpelweg mankracht ontbreekt. Zo valt er te denken aan het winterklaar maken van tuinen, een uitje ondernemen met cliënten, het organiseren van High Tea's en speurtochten en het schilderen van de kamers van cliënten.

"Een dag later kunnen we al concluderen dat het een enorm succes is geweest", vertelt Hoofd P&O Piet Knöps. "Zo'n 45 klusteams zijn alle regio's van Zuidwester in geweest, om iets leuks of nuttigs voor cliënten te doen. En de reacties zijn uitermate positief. Het sterkt Zuidwester dan ook in de gedachte, hier een jaarlijks terugkerende dag van te maken. Misschien zelfs in een grotere vorm. Nu hebben we ons alleen gericht op de ondersteunende diensten van Zuidwester, maar eventueel kunnen we de groep de volgende keer nog groter maken door bijvoorbeeld ook ouders en verwanten uit te nodigen."

Zuidwester Doe Dag