Home Zuidwester bespaart voortaan flink op afval

Zuidwester bespaart voortaan flink op afval

01/09/2010

Op 30 augustus jl. hebben Stichting Zuidwester en Rijnmond Milieu b.v. uit Oud-Beijerland een vijfjarig contract ondertekend dat de zorgverlener uiteindelijk ruim 40.000 euro op afvalkosten laat besparen.

Stichting Zuidwester

Harry Bosma, regiodirecteur Goeree-Overflakkee, en Pim Verhage, directeur Rijnmond Milieu b.v., ondertekenen het contract.

,,Gezien de bezuinigingen vanuit de overheid moeten wij als Zuidwester op alle fronten alert zijn op ons uitgavenpatroon. Dit contract maakt het dan ook voor ons mogelijk om in de regio Goeree-Overflakkee meer geld over te houden voor de directe zorg en dienstverlening aan onze cliënten. Dat vinden we erg belangrijk”, zo regiodirecteur Harry Bosma van Zuidwester.

Voldoening
Rijnmond Milieu heeft zich gespecialiseerd in de inzameling van bedrijfsafval en papier. Door deze jarenlange focus, en door te investeren in de juiste mensen, goed materieel en de relatie met de klant, zijn zij in staat om tegen zeer concurrerende prijzen de afvalstromen van hun klanten in goede banen te leiden.
Directeur van het afvalbedrijf Pim Verhage heeft een speciale band met Zuidwester, ook was hij jarenlang actief binnen de stichting: ,,Door mijn zoon ben ik zeer betrokken bij Zuidwester. Tot een aantal jaren geleden was ik zelfs lid van de cliëntenraad. Het werk bij de stichting was op een gegeven moment niet meer te combineren met mijn bedrijf Rijnmond Milieu. Maar op deze manier kan ik toch weer iets doen. Dat geeft voldoening.”