Stichting Zuidwester Stichting Zuidwester Stichting Zuidwester
 
 
 
 
 

laatste nieuws & actualiteit

 
 

Werken bij Zuidwester

Al onze medewerkers – in totaal ongeveer 1800 – zijn breed geschoold en gemotiveerd. Samen met vele enthousiaste vrijwilligers bieden zij wat onze cliënten nodig hebben en leveren zij een bijdrage aan een volwaardig burgerschap. Deze cliëntgerichte ondersteuning vraagt om medewerkers die meedenken, kunnen veranderen en zich willen ontwikkelen. 

Leren bij Zuidwester
Zuidwester beschikt over een Leercentrum met een breed aanbod van leermogelijkheden voor medewerkers, cliënten, vrijwilligers en mantelzorgers. Zuidwester biedt ook mogelijkheden voor stageplaatsen voor MBO, HBO en WO opleidingen. Voor een stageaanvraag kun je het formulier stageaanvraag invullen.
In samenwerking met ROC Zadkine bieden wij de MBO-beroepsopleidingen Maatschappelijke Zorg, begeleider gehandicaptenzorg niveau 3 of persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg niveau 4 aan. Jaarlijks wordt aan de hand van de behoefte aan nieuwe instroom van medewerkers bepaald of de opleiding van start gaat. 

Contact
Heb je vragen over ons opleidingsaanbod? Neem dan contact op met onze medewerkers van het Leercentrum via leercentrum@zuidwester.org of 0187-898790.
Heb je vragen over onze vacatures en solliciteren, neem dan contact op met onze collega's van de afdeling P&O via p&o@zuidwester.org of 0187-898888.

 

Werk- en opleiding