Home Werken en leren bij Zuidwester

Werken en leren bij Zuidwester

Waardevol leven
Werken bij Zuidwester betekent dat je écht het verschil kunt maken. Het verschil in de kwaliteit van leven van iemand met een verstandelijke beperking. Ieder mens heeft dromen, verlangens en doelen in zijn leven. Jij kunt onze cliënten hierbij motiveren en ondersteunen.

Zinvol werk
Werken met mensen met een verstandelijke beperking is zinvol werk. Je helpt onze cliënten de regie te hebben op hun eigen leven. Of het nu gaat om wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling. Je krijgt bij Zuidwester alle mogelijkheden om je werk goed te doen. Nu en in de toekomst.

Werkgeversbelofte (employer promise)
Als medewerker van Zuidwester mag je rekenen op hartelijke en avontuurlijke collega’s. Omdat we werken vanuit vertrouwen, heb je bij Zuidwester zelf de regie op je eigen werk en daardoor ook invloed op je werk/privé-balans. We ondersteunen je verdere ontwikkeling van je vakmanschap met coaching en opleiding, om zo optimaal invulling te kunnen geven aan zinvol werk. Samen met jou en onze cliënten willen we grenzen verleggen. Daarom krijg je de mogelijkheid om te experimenteren en daarvan te leren. Dat past bij de lerende en innovatieve werkgever die Zuidwester is. Jouw mening telt, je creatieve ideeën om onze doelstelling sneller te realiseren, juichen we dan ook toe.

Iets voor jou?
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die bij ons aan de slag willen, als werknemer, stagiair of vrijwilliger. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, werk je onder goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een prettig en informeel werkklimaat, waarin we met en van elkaar willen leren.

 

Pas jij bij Zuidwester?

Eigenheid Ben jij authentiek, echt, origineel?
Gastvrij Heb jij aandacht voor een ander en ben je warm, hartelijk en oprecht?
Samen Wil jij graag samen met anderen het verschil maken?
 

Nieuwsgierig?
Ben je benieuwd hoe het is om bij Zuidwester te werken? De ervaringsverhalen geven een tipje van de sluier. Lees ook eens onze 'besturingsfilosofie en managementmodel', daarin staat vanuit welk perspectief we hebben gekeken naar de inrichting en besturing van Zuidwester.
Onze vacatures al gezien? Misschien zit er wel een interessante vacature voor jou bij? Neem eens een kijkje. 

Wil je meer weten? Bel ons op 0187-898888 of stuur een e-mail naar p&o@zuidwester.org.

Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Stichting Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Stichting Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou