Home Volwassenen Leren & ontwikkelen

Leren & ontwikkelen

Iedereen kan leren! Jong of oud, leren doen we iedere dag. Leren is leuk, want van leren word je zelfstandig. Leren is ontdekken wat je kunt, wat je leuk vindt en ook wat je nog meer kan leren. Bijvoorbeeld: als je leert koken kun je ook andere gerechten leren maken. Misschien ontdek je dan wel dat je in een keuken wilt werken?! Of als je leert met een computer te werken, ontdek je ineens hoeveel je kan leren op het internet.

Samen kunnen we bekijken waar jij goed in bent. En wat jij graag wilt leren. Zo vinden we wat het beste bij jou past. Dit kun je met je persoonlijk begeleider bespreken. Maar ook met een medewerker van het Leercentrum Zuidwester. Leren kun je op heel veel manieren, op de website Leren is Leuk kun je onderzoeken wat je nodig hebt voor jezelf. 

Ervaringsdeskundigen
Bij Zuidwester kun je gebruik maken van iemand die ervaringsdeskundig is. Dit zijn medebewoners die een opleiding hebben gevolgd tot ervaringsdeskundige. Zij weten hoe het is om te leven met een beperking en om bij Zuidwester te wonen. Je kunt met een ervaringsdeskundige praten als je ergens advies over wilt of als je gewoon je verhaal wilt doen. Het kan heel vertrouwd zijn om te praten met iemand die weet wat het is om een beperking te hebben en bij Zuidwester te wonen. Wil je meer weten over onze ervaringsdeskundigen of heb je interesse om zelf ervaringsdeskundige te worden? Je leest het op Leren is Leuk.  
Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou