Home Vacature Strategisch adviseur HRM

Vacature Strategisch adviseur HRM

Functieomschrijving
Out-of-the-box, creatief en innovatief, verbindend, onafhankelijk en kritisch, nieuwsgierig en naar buiten gericht, meerjarige ervaring op Human Resources op strategisch niveau.
Combineer jij deze eigenschappen? Solliciteer op deze functie. 

Organisatie en situatie
Stichting Zuidwester is dé zorgverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum in het zuidwesten van het land. Met als missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving.
Zuidwester omarmt zelfstandigheid, kritisch vermogen en samenwerking. Want zij gelooft dat dit één van de sleutels is tot hogere clienttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Dienend leiderschap en LEAN zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Daarom is ruim een jaar geleden gestart met zelfverantwoordelijke teams. Deze worden sinds september 2017 in de regio’s ondersteund door account teams waar de verschillende business partners (Finance, HR, Marcom, Technologie, ZorgKwaliteit, Vastgoed en Facilitair) in samenwerken.

Functie
Je bent, binnen de afdeling Strategie en Innovatie, adviseur en sparringpartner van de Raad van Bestuur, van het management en van hun business partners ten aanzien van strategische HR onderwerpen. Zoals bijvoorbeeld Duurzaamheid, Strategische Personeelsplanning, Mobiliteit, Arbeidsmarktontwikkeling en Leiderschap. Je bent aanjager en initiator van nieuw, of verbeterd, HR beleid en zet, veelal projectmatig, de implementatie daarvan in door middel van innovatieve HR-instrumenten. Als lid van het multidisciplinaire Strategisch Team lever je daarnaast een belangrijke input voor zaken die Zuidwester breed betreffen. Je signaleert externe ontwikkelingen en vertaalt deze naar de eigen organisatie.

Wat vragen wij
Je hebt meerjarige ervaring in een positie op strategisch HR niveau en hebt uitstekende kennis van de HR onderwerpen. Daarnaast ben je actief extern gericht op nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je kent de ontwikkelingen binnen de zorg, hebt kennis van bedrijfsprocessen en bent een ervaren projectmanager. Je bent organisatiesensitief, hebt interesse in en respect voor mensen en maakt makkelijk contact op alle niveaus van de organisatie, ook interdisciplinair. Je bent zelfsturend en opereert op academisch niveau, vanuit opleiding en/of ervaring. Je bent resultaatgericht en onderschrijft de kernwaarden “eigenheid, gastvrij en samen”. En als persoon combineer je de eigenschappen bovenaan deze advertentie genoemd.

Wat Zuidwester biedt
Een boeiende functie die volop in ontwikkeling is en waar jij je eigen bijdrage aan kunt leveren. Een organisatie in verandering, die openstaat voor nieuwe verfrissende ideeën, en de ruimte biedt deze uit te werken en te implementeren. Een omgeving waar nieuwsgierigheid, besef voor kwaliteit en respect belangrijk zijn.

De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao Gehandicaptenzorg. Salaris FWG 65, max ruim € 5000 bij een 36-urige week. Er is een eindejaarsuitkering van ruim 7%, de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je basis is Middelharnis, maar je kan ook werken vanuit huis of andere externe locaties.

Bel of mail voor meer informatie 06 50816766 / mike.pas@nl.randstad.com. Of solliciteer direct via de link in deze advertentie.
Voor meer informatie over ons, kijk op www.randstad.nl/zorg-professionals
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Contact en solliciteren

Solliciteer op deze functie. 

Mike Pas
mike.pas@nl.randstad.com
0650816766