Home Telefonie- en internetstoring Zeeland

Telefonie- en internetstoring Zeeland

06/05/2022

Update 10 mei 2022:
De telefonie- en internetstoring in regio Zeeland is gelukkig opgelost. De bereikbaarheid van de regio is inmiddels weer als vanouds.

 

-----------------------------------------------------------------------------

 

In regio Zeeland is een grote storing gaande op telefonie en internet. Dat betekent dat de regio momenteel zeer slecht te bereiken is.

Als gevolg van deze storing kan de regio niet bellen of gebeld worden. Ook de mail werkt niet. Hetzelfde geldt voor het Cliënt Verwant Portaal. Het brandmeldingssysteem doet het gelukkig wél.

In de regio wordt alles gedaan om het werk gewoon door te laten gaan. Zo is er ruim opgeschaald in de personele bezetting, voor veilige zorg en ondersteuning, ook tijdens de nachturen. Verwanten kunnen in geval van nood contact opnemen met het Klant Contact Center op 0187-898888. Zij kunnen boodschappen doorgeven via de mobiele nummers van medewerkers en zorgmanagers. 

De storing blijkt hardnekkig. Het probleem is nog niet achterhaald en specialistische hulp wordt momenteel ingevlogen. Wanneer het probleem is opgelost, laten we dat ook weer via deze weg weten.