Home Samenwerking met PNIL-leveranciers

Samenwerking met PNIL-leveranciers

05/03/2020

Op donderdag 5 maart zijn er door Zuidwester met vijf PNIL-leveranciers contracten getekend, oftewel met bureaus waarvan Zuidwester personeel inhuurt die niet in loondienst zijn. Als organisatie zijn we heel blij met deze samenwerkingen.

Waarom deze samenwerking?
Sinds 1 januari 2020 beschikken we over een intern uitzendbureau, hier vallen ook de contracten met externe bureaus onder. Voorheen werkten we met verschillende bureaus samen, hierdoor waren afspraken en tarieven soms onoverzichtelijk. Met de nieuwe vaste samenwerking gaan we hier verandering in brengen. Marjan van de Wal, kwartiermaker intern uitzendbureau, vertelt: “In samenwerking met Intrakoop zijn we een offertetraject opgestart. Uit een zorgvuldig voortraject zijn de uiteindelijke vijf bureaus geselecteerd: PIDZ Roosendaal, PRTD, Zeno, De Care4Group en Careflex.”

Wat levert dit Zuidwester op?
Door deze nieuwe samenwerking zullen we vanaf nu nog beter de juiste medewerker op de juiste locatie kunnen inzetten. Marjan: “Ik ervaar dit traject als een verdieping op de relatie tussen Zuidwester en de bureaus. Doordat we de afspraken hebben vastgelegd, kunnen we ervoor zorgen dat deze worden nageleefd. Uiteindelijk komt dit ten goede aan de kwaliteit van zorg.”