Home Over Zuidwester Klachten

Klachten

Iedere dag halen wij het beste uit onszelf naar boven om cliënten de juiste ondersteuning te kunnen geven. Toch kan er soms iets misgaan. Heb je klachten over de dienstverlening van Zuidwester? Blijf hier niet mee rondlopen, maar vertel het ons. Iedere klacht nemen wij serieus en is voor ons een startpunt voor het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Waar kan je terecht?

  1. Als je een klacht hebt, kan je deze altijd met een medewerker bespreken. Komen jullie er niet uit? Dan kun je terecht bij de betreffende (zorg)manager.
  2. Wil je liever een vertrouwelijk gesprek met een onafhankelijk persoon? Dan kun je terecht bij een cliëntvertrouwenspersoon. Hier vind je een overzicht van de cliëntvertrouwenspersonen per regio.
  3. Wil je dat je klacht behandeld wordt door een klachtenfunctionaris? Stuur dan een e-mail naar de klachtenfunctionaris van Zuidwester via klachtenfunctionaris@zuidwester.org. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via het KCC 0187 - 898888.
  4. Het is ook mogelijk om schriftelijk een klacht in te dienen bij de Raad van Bestuur: rvb@zuidwester.org. De Raad van Bestuur kan om advies vragen bij de klachtenfunctionaris of bij de klachtencommissie van een externe samenwerkingsorganisatie.

Contactgegevens
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

0187-898888
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 uur en 18:00 uur.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
info@zuidwester.org

Meer weten?
Wil je meer informatie? Download dan de brochure klachtenregeling.

Klachtenregelingen
Zuidwester heeft twee klachtenregelingen: Jaarverslagen klachtenfunctionarissen:
Hieronder kan je het meest recente jaarverslag van de klachtenfunctionarissen downloaden:
Download 'Jaarverslag 2020 klachtenfunctionarissen Zuidwester'
Download 'Jaarverslag 2020 klachtenfunctionarissen Zuidwester voor Werk'