Twee jubilarissen vieren 50 jaar bij Zuidwester

50 jaar bij Zuidwester

Op 1 juli 2024 bereiken twee van onze gewaardeerde collega's, Jeannette Wagenaar en Martin Ista, de bijzondere mijlpaal van 50 jaar dienst bij Zuidwester.

Jeannette Wagenaar begon haar carrière als leerling en heeft in de loop der jaren vele functies bekleed. Haar inzet en passie voor de zorg hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van vele projecten en initiatieven binnen onze organisatie. In september gaat Jeannette met pensioen na een halve eeuw van toewijding aan de zorg.  

Martin Ista kwam in 1974 bij Zuidwester en heeft sindsdien verschillende functies vervuld. Zijn toewijding en enthousiasme hebben hem tot een onmisbare kracht gemaakt. Martin werkt momenteel bij de afdeling Preventie en Veiligheid en blijft voorlopig nog actief bij ons. Hij beschrijft Zuidwester als een grote familie en waardeert de vele kansen die hij heeft gekregen.

We zijn ontzettend trots op Jeannette en Martin en dankbaar voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid. Hun verhalen en ervaringen zijn een inspiratie voor ons allemaal.

Lijkt het je ook leuk om bij Zuidwester aan de slag te gaan? Kijk dan eens op onze website www.werkenbijzuidwester.nl.