Home Nieuw restaurant met werkervaringsplekken voor mensen met een verstandelijke beperking

Nieuw restaurant met werkervaringsplekken voor mensen met een verstandelijke beperking

26/08/2019

Op 1 september opent in Oud-Beijerland een nieuw restaurant dat leer- en werkervaringsplekken zal bieden aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Zuidwester gaat de medewerkers van het restaurant ondersteunen.

Twee ondernemers uit de Hoeksche Waard en Zuidwester hebben de handen ineengeslagen om jongeren en volwassenen met een beperking een plek te geven waar zij kunnen leren en werken in de horeca.

Carol Houtman, regiomanager Zuidwester, is blij met de nieuwe samenwerking: “De ondernemers zijn goed in het opzetten en runnen van een restaurant en Zuidwester is goed in de begeleiding. Samen kunnen wij mensen met een beperking in de Hoeksche Waard weer de mogelijkheid geven om nuttig werk te doen én te leren.”

Medewerkers gezocht!
Voor het nog te openen restaurant worden medewerkers gezocht voor de werkervaringsplekken. Heb je een dagbestedingsindicatie of PGB en wil je aan de slag in een echt restaurant? Bekijk dan hier de vacatures voor gastheer/gastvrouw en keukenmedewerker. Neem voor meer informatie contact op met Elke Veelenturf (0683044098) of Paulien Jongkoen (0683278128) of stuur een mailtje naar werk.steunpunthw@zuidwester.org.