Home Gebeurtenis vrijdag 10 juni jl.

Gebeurtenis vrijdag 10 juni jl.

14/06/2011

Afgelopen vrijdag 10 juni heeft een verschrikkelijk ongeluk op de Zuiderlandsezeedijk in Oude-Tonge (N59, Grevelingendam) plaatsgevonden, waarbij onze collega Nell Heijblom en haar man Hans betrokken zijn geweest. Nell is hierbij ernstig gewond geraakt en haar man Hans is zaterdag ochtend in het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam aan zijn verwondingen overleden.

In verband met het ongeluk heeft de activiteitencommissie van Hernesseroord besloten om het zomerfeest af te gelasten. Het is de intentie om het zomerfeest in augustus of september te gaan houden.

Situatie Nell Heijblom
Nell ligt momenteel nog steeds in zorgwekkende toestand in het EMC. Afgelopen zondag is ze geopereerd om haar situatie te verbeteren. Voorlopig wordt ze in slaap gehouden om haar zoveel mogelijk rust te geven. We kunnen momenteel niet meer dan rustig afwachten en hopen dat ze er weer bovenop komt.

Correspondentie en nieuwsvoorziening
Een ieder die een blijk van medeleven wil sturen, kan dit doen naar het volgende adres: Zuiddijk 63 in 3255 LV Oude-Tonge. Het laatste nieuws over de toestand van Nell is op dit moment te volgen via de website van DBCG via http://www.dbgc.nl/web/show/nieuws.

Condoleance Hans Heijblom
Aanstaande woensdag 15 juni 2011 is er tussen 19.00 en 21.00 uur gelegenheid tot condoleren van de naaste familie en is er gelegenheid afscheid te nemen van Hans Heijblom in de kantine van sportpark de Koepel in Oude-Tonge. Hans zal donderdag in besloten kring gecremeerd worden.

Truckrun
De Truckrun gaat, op nadrukkelijke wens van de familie Heijblom, aankomende zaterdag wel door.