Home Diploma uitreiking leerlingen Zuidwester

Diploma uitreiking leerlingen Zuidwester

27/11/2008

Op donderdag 19 juni, ontvingen 14 leerlingen van de incompany SPW 4 opleiding van Zuidwester, hun diploma uit handen van Sylvia Verwijs, hoofd Opleidings Centrum.

“De inzet van de leerlingen van de afgelopen jaren wordt nu bekroond met een diploma”, aldus Sylvia. “Alle leerlingen krijgen tevens een vaste aanstelling binnen één van de locaties van Zuidwester. Zij kunnen zelf solliciteren op interne vacatures voor medewerker wonen, maar in ieder geval worden zij geplaatst op een ondersteunende functie. Deze klas is de vijfde op rij bij Zuidwester, die het diploma van de opleiding SPW4 Woonbegeleider in ontvangst mag nemen. Het incompany opleidingstraject wordt in nauwe samenwerking met Zadkine Zuid Hollandse Eilanden uitgevoerd. Op dit lustrum, met inmiddels totaal 75 gediplomeerden, zijn wij natuurlijk hartstikke trots, en het toont aan dat Zuidwester flink investeert in de deskundigheid van medewerkers,” aldus Sylvia.

Nieuwe schooljaar
Natuurlijk zijn de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar alweer in volle gang. Ook dit jaar gaat Zuidwester in september weer starten met een nieuwe SPW 4 klas.

De meeste nieuwe leerling-medewerkers zijn inmiddels benoemd.

De gesprekken voor de laatste open plaatsen worden momenteel gevoerd. Informatie over het incompanytraject is hier te vinden.

Informatie kan worden opgevraagd via het volgende emailadres: bpvloket@zuidwester.org of via telefoonnummer 0187 89 8888.