Home De Kwast wederom onderdeel van Kunstroute Spijkenisse

De Kwast wederom onderdeel van Kunstroute Spijkenisse

08/04/2014

Spijkenisse - Op zaterdag 12 april en zondag 13 april 2014, tussen 11.00 en 17.00 uur, wordt de zevende Kunstroute Spijkenisse gehouden. Atelier de Kwast, dat ook dit jaar wederom hieraan mee doet, staat in Spijkenisse bekend om zijn kleurrijke kunstenaars, die naast een schildertalent ook een verstandelijke beperking hebben. In december is de groep kunstenaars verhuisd van de M.A. de Ruijterstraat naar het Koningin Julianaplein 1. Tijdens de kunstroute is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het nieuwe onderkomen in het karakteristieke Raadhuis.

Atelier de Kwast is een atelier waar kunstenaars met een verstandelijke beperking schilderen en tekenen. Er werken ca. 20 cliënten, die door professionele kunstenaars worden begeleid. Ieder heeft een eigen stijl, onderwerp en materiaalkeuze. De cliënten geven toestemming om kunstwerken te verkopen of verhuren en zijn houder van het auteursrecht. Veertig procent over de verkoop- of verhuurprijs van het werk, wordt uitgekeerd aan de kunstenaar van het desbetreffende werk.

Naast hun eigen werk, maken de kunstenaars ook kunstwerken in opdracht voor particulieren, gemeentelijke instanties en bedrijven. Ook exposeert Atelier de Kwast regelmatig en presenteert zich op kunstroutes en evenementen.

Wij nodigen iedereen van harte uit om eens een kijkje te komen nemen.

Atelier de Kwast
Koningin Julianaplein 1
3201 CH Spijkenisse
Telefoon: 0181-678787 of 0181-678715
E-mail: info@atelierdekwast.nl of dekwast@zuidwester.org
Website: www.atelierdekwast.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 16.00 uur

Kijk voor meer informatie en een impressie op www.atelierdekwast.nl