Home Cliënten naar ‘Knoop in je Zakdoek’

Cliënten naar ‘Knoop in je Zakdoek’

07/03/2011

Hilversum - Op 24 februari jl. ging een volle bus met cliënten, uit Melissant en Middelharnis, samen met een grote groep supporters voor de opnames van het tv-programma ‘Knoop in je Zakdoek’ naar Hilversum. De uitzendingen zijn op 17 april en 8 mei op Nederland 2 (NTR) te zien.

Het team Melissant bestond uit Aram Witte en Johan Lolkema voor de deskvragen en Stefan de Winter en André Trooste voor de spelopdrachten. Ze speelden tegen een team uit Klundert. Daarna speelde het team Middelharnis, met Michael de Boer en Glenn Ramdayal voor de vragen en Ederson Sinesterra en Ji-Tung Chong voor het sportieve deel. Zij namen het op tegen een team uit Coevorden. Voor Stefan de Winter kon de dag helemaal niet meer stuk toen hij aan het einde van de opnames een duet met Bonnie St. Clair mocht zingen.

Knoop in je zakdoek
Het team van Marit van Boehemen wacht in spanning af.

Speluitleg
De teams strijden tegen elkaar in denk- en doe-spelonderdelen, aangemoedigd door de teamcaptains Marit van Bohemen en Dolores Leeuwin. De kandidaten spelen spellen op de computer. Met elk spel zijn kegels te verdienen, die in een zinderend eindspel worden ingezet. Het winnende team gaat naar huis met de Gouden Knoop Trofee.

Mogelijk gemaakt door
Naast de tegemoetkoming in de kosten door het programma is deze dag mogelijk gemaakt door steun van “Vrienden van Zuidwester”. Het was de “Vriendendag” van de maand februari.