Home Attent Vierpolders luncht bij Kwekerij Roest

Attent Vierpolders luncht bij Kwekerij Roest

08/07/2009

Vierpolders – Met een overheerlijke streeklunch verwelkomde kwekerij Roest de medewerkers van Attent Vierpolders op 8 juli jl.  Aanleiding was de samenwerking die de twee bedrijven sinds oktober 2008 met elkaar koesteren. De buurtsuper is onderdeel van de dagbesteding van Stichting Zuidwester en wordt door cliënten gerund.

In de pompoengalerie van gastvrouw Gery Roest smulden de Attent medewerkers, onder begeleiding van Nelleke Berends, van de zelfgemaakte overheerlijke pompoensoep en belegde broodjes. ,,Het leek ons zo leuk om voor de aankomende pompoenfair in september alvast relaties uit te nodigen om zo de samenwerking te versterken.  En zeg nou zelf, met zo’n gezellig clubje moet dat een geslaagde middag worden”, lacht Gery. In haar winkeltje verkoopt Gery lekkere streekproducten, trendy ‘vergeten’ tuinplanten en verzorgt ze lunches en koffieschenkerijen. Deze de streekproducten zijn ook in de Vierpolderse supermarkt te koop.


Een geslaagde middag bij kwekerij Roest. (Boven: medewerkers Attent Vierpolders, onder: Nelleke Berends (links) en Gery Roest).

Fabian (boven, 3e van links) vertelt tijdens de lunch trots dat hij drie hele dagen in de supermarkt werkt en Esther (boven, helemaal rechts) maakt even duidelijk dat zíj degene is die af en toe de telefoon aanneemt. ,,De cliënten vinden het fantastisch om in de winkel te werken. Wij doen er dan ook alles aan om voortdurend een goede service aan onze klanten te blijven bieden”, licht Nelleke Berends toe. Zij hoopt met de formuleverandering van Spar naar Attent haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.