Wonen

 “We doen heel veel samen, maar het moet niet” 

“Ik ben Rob en ik woon in een woning met zeven anderen. Ik ben dol op muziek en ik heb een heleboel cd’s. Ze liggen op mijn kamer. Die is groot genoeg om ze allemaal kwijt te kunnen. We hebben allemaal een eigen slaapkamer. Dat is fijn als ik even geen zin heb om bij de groep te zitten. We doen heel veel samen, maar het moet niet altijd. Je kunt goed zien welke kamer van mij is, want er hangen allemaal posters.” 

Op maat
Wij kijken en luisteren naar de cliënt. We hebben oog voor de beperkingen en zien de mogelijkheden van  kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. En vinden altijd een woning die aansluit op de zorgvraag en beantwoordt aan de wensen van de persoon.  

Begeleid wonen
In deze woningen van Zuidwester staat het groepsleven centraal. Elkaar helpen, samen eten en activiteiten ondernemen, maar wel een eigen slaapkamer. Met voldoende privacy wanneer het nodig is. Cliënten - ook meervoudig gehandicapten - kunnen 24 uur per dag op zorg en begeleiding vertrouwen.  

Zelfstandig
Een appartement in Oudenbosch of Rotterdam. Met de juiste begeleiding kan een cliënt er zelfstandig wonen en leven. Alleen of met enkele andere bewoners. Vanuit een steunpunt in de buurt bieden we begeleiding. Wij zijn Zuidwester.

Neem voor meer informatie over het woningaanbod van Zuidwester contact op met ons frontoffice Match4care 0900-2020039 of stuur een e-mail aan: match4care@zuidwester.org

Klik hier voor het actuele aanbod.