contact  medewerkers
 

Waardevol leven & Zinvol werk

Wij zijn er voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg vragen.

Stagelopen

Wil je graag ervaren hoe het is om met mensen met een verstandelijke beperking of jongeren met sociale of gedragsproblemen te werken? Een stage bij Zuidwester is dan zeker een overweging waard.

Als je een MBO (BOL) of HBO-opleiding volgt, dan bieden wij je verschillende erkende stageplaatsen voor uiteenlopende opleidingen en beroepsniveaus binnen ons gehele werkgebied. Het BPV-loket (beroepspraktijkvorming) van het Leercentrum helpt je op weg bij je carrière in de gehandicaptenzorg.

Voor informatie en aanvragen van een stageplaats kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.
 

Het hebben van een VOG is een verplichting om stage te kunnen lopen binnen Zuidwester. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt uitgelegd hoe de procedure en vergoeding hiervoor loopt.

Contact

Wil je een stageplaats (BPV-plaats BOL) aanvragen? Vul dan het Aanvraagformulier Beroepspraktijkvorming/Stage in.
Voor meer informatie of vragen over stageplaatsen kun je contact opnemen via leercentrum@zuidwester.org.

Als je uitgenodigd bent voor een sollicitatiegesprek, kun je het Sollicitatieformulier stagiair downloaden en ingevuld meenemen naar het gesprek met je motivatiebrief.

Download de flyer 'Beroepspraktijkvorming'.