contact  medewerkers
 

Waardevol leven & Zinvol werk

Wij zijn er voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg vragen.

Klachtenregeling

Iedere dag halen wij het beste uit onszelf naar boven om cliënten de juiste ondersteuning te kunnen geven. Toch kan er soms iets misgaan. Heb je een klacht over de dienstverlening van Zuidwester? Blijf hier niet mee rondlopen, maar vertel het ons. Iedere klacht nemen wij serieus en is voor ons een startpunt voor het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Waar kun je terecht?

Als je een klacht hebt, kun je deze altijd met een medewerker bespreken. Komen jullie er niet uit? Dan kun je terecht bij de betreffende manager.

Cliëntvertrouwenspersoon

Wil je liever een vertrouwelijk gesprek met een onafhankelijk persoon? Dan kan je terecht bij een cliëntvertrouwenspersoon. Een overzicht van de cliëntvertrouwenspersonen per regio vind je op deze pagina.

Klachtenfunctionaris

Wil je dat je klacht behandeld wordt door een klachtenfunctionaris? Stuur dan een email naar de klachtenfunctionaris bij Zuidwester: klachtenfunctionaris@zuidwester.org. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met het Klant Contact Centrum 0187-89 88 88.

Raad van Bestuur

Het is ook mogelijk om schriftelijk een klacht in te dienen bij de Raad van Bestuur: rvb@zuidwester.org. De Raad van Bestuur kan om advies vragen bij de klachtenfunctionaris of bij de klachtencommissie van een externe samenwerkingsorganisatie.

Contactgegevens

Hoofdlocatie Zuidwester

Dwarsweg 40

3241 LB Middelharnis

0187 898888

Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 uur en 18:00 uur.

 

Postadres Zuidwester

Postbus 16

3240 AA Middelharnis

info@zuidwester.org

Meer weten?

Wil je meer informatie? Download dan de brochure klachtenregeling.

Klachtenregelingen

Zuidwester heeft drie klachtenregelingen:

Jaarverslagen klachtencommissie

Hieronder kan je het meest recente jaarverslag van de klachtencommissie downloaden: